Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Lisäravinteet rasvanpolton tehostajina

 

Laihduttaminen ja painonpudotus voi olla joskus haastavaa. Tehostaaksesi laihtumista ja rasvan palamista kannattaa käyttöön ottaa rasvanpolttoon tarkoitettuja lisäravinteita. Tietyt lisäravinteet voivat olla erittäin tehokkaita tehostamaan rasvanpolttoa ja nopeuttamaan matkaa kohti unelmien vartaloa. Täytyy kuitenkin muistaa, ettei pelkillä rasvanpolttajilla saada tuloksia aikaan, jos ruokavalio ei ole kunnossa eikä liikunta ole säännöllistä. Toisaalta taas on vaikeaa, ellei mahdotonta saavuttaa erittäin tiukkaa vartaloa ja alhaista rasvaprosenttia ilman minkäänlaisia rasvanpolttoon tarkoitettuja lisäravinteita.Rasvanpolttajat

Rasvanpolttajat ovat tuotteita, joiden tarkoitus on auttaa laihduttamisessa ja ylimääräisen rasvakudoksen poistamisessa. Nykyään on tarjolla satoja erilaisia rasvanpolttajia, joista toiset toimivat ja toiset taas eivät. Rasvanpolttajien tuoteselostuksissa saatetaan luvata vaikka mitä, mutta muista aina, että mikä tuotteen valmistajan intressi on? Vastaus: myydä tuotetta ja hyötyä taloudellisesti.

 

 

Rasvanpolttajat voidaan oikeastaan jakaa kolmeen ryhmään:

 

a) "Laihdutusvalmisteet"

      Vaikutus: Hillitsee nälän tunnetta. Emme suosittele!
 
b) "Rasvahappojen vapauttajat"
      Vaikutus: Rasvojen vapauttaminen soluista verenkiertoon. Esimerkkituote: CLA , Suosittelemme!
 
c) "Termogeeniset rasvanpolttajat"
      Vaikutus: Lisää kehon lämmöntuotantoa ja aineenvaihduntaa. Suosittelemme! 
 

 

Tehokkaimmiksi rasvanpolttajiksi yllä mainituista ryhmistä ovat osoittautuneet termogeeniset rasvanpolttajat. Termogeeniset rasvanpolttajat lisäävät kehon lämmöntuotantoa, jolloin aineenvaihdunta kiihtyy ja elimistä kuluttaa enemmän energiaa ja rasvanpoltto tehostuu. Termogeeniset rasvanpolttotuotteet sisältävät yleensä piristäviä aineita kuten kofeiinia, tauriinia, guaranaa ja ginsengiä sekä lämmöntuotantoa edistäviä aineita kuten, chiliä, vihreää teetä, cayenne- ja mustapippuria.

Rasvanpolttajien toimivuudesta on todistettuja näyttöjä. Rasvanpolttajat siis toimivat, se on selvää. Kaikki rasvanpolttajat eivät kuitenkaan toimi aivan niin hyvin kuin luvataan. Rasvanpolttajia on siis tarjolla useita. Mutta miten osaan valita toimivan rasvanpolttajan? Seuraavassa olemme listanneet parhaat rasvanpolttajat. 

 

Tehokkaimmat rasvanpolttajat


 

1. CLA 

3. Vihreä tee 

 

2. Termogeeniset rasvanpolttajat
 
 
4. L-karnitiini