Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Laihdutusvinkkejä

 

Painonpudotuksen 10 väärää uskomusta

Painonpudotukseen ja laihduttamiseen liittyy useita yleisiä vääriä uskomuksia. Lue ja varmista, että sinä pystyt ne omassa painonpudotuksessasi välttämään.
 
 
 

Viisi hyvää syytä pitää kuntoa yllä

Ihmisillä on erilaisia syitä kuntoilla ja pitää itsestään huolta. Kaikki eivät kuitenkaan viitsi ruveta pitämään kunnnostaan huolta, vaikka syytä ehkä olisi. Lue viisi tärkeää syytä, miksi omasta kunnosta kannattaa pitää huolta. Ehkä saat itsekin inspiraation aloittaa oma kuntoiluprojektisi.
 
 
 

Kuntoilijan 10 kultaista sääntöä motivaation ylläpitämiseen

Kuntoilijoilla saattaa olla tietoa terveellisestä ravinnosta ja treenaamisesta, mutta motivaatio on kateissa. Pääkopan sisällä tapahtuvat asiat ovat kuntoilussa, kuten myös monessa muussa asiassa, ensisijaisen tärkeitä. On uskomatonta, miten paljon kovempiin suorituksiin yltää, kun saa oikeanlaisen asenteen ja mielentilan päälle. Lue nämä motivaatiovinkit ja saata itsesi ja mielesi flow-tilaan.
 
 
 
 

Painonpudottajan 10 pahinta virhettä

On myös heitä, joilla saattaa motivaatio olla huipussaan, mutta tietämys painonpudotukseen liittyvistä asioista on retuperällä. Tällöin laihtumisen eteen tehdään kovasti töitä ja käytetään paljon energiaa, mutta asiat tehdään väärin, jolloin tuloksia ei synny. Ole sinä viisaampi ja ota selvää yleisistä kuntoilijoiden tekemistä virheistä ennen kuin syyllistyt niihin itse.
 
 
 
 

Viisi tärkeää ravintovinkkiä

Monilla painonpudottajilla on ravintoasioissa petrattavaa. Lue viisi pientä vinkkiä, joilla saat jo tuloksia aikaan.
  

 Haluatko lisätietoa rasvanpoltosta?

 
Tutustu rasvanpolttajiin, lue millaista on todellinen rasvanpolttotreeni ja ota selvää rasvanpolttoravinnosta.